Ithaka
Ontdek ToverCraft > Werelden > Ithaka

Zegevieren in Ithaka


Eeuwen geleden trokken Griekse helden ten strijde in hun slag om Troje. Om de stad te overwinnen bedachten ze een list: ze verstopten zich in een enorm houten paard en drongen de poorten binnen. Nu zijn de strijders neergestreken in Toverland waar ze opnieuw met gigantische houten gevaartes hun domein afbakenen. Een plek waar helden hun grootste angsten trotseren en met alle kracht strijden om de overwinning.

Attracties in IthakaTroy | Ithaka | ToverCraft
Attractie
Troy

Een gigantisch houten gevaarte waarmee de strijders op volle snelheid de stad veroveren. Ervaar zelf het magische gevoel van overwinning!
Scorpios | Ithaka | ToverCraft
Attractie
Scorpios

De Griekse helden zetten hun slag voort. Eerder reisden ze op wilde paarden en in razendsnelle strijdwagens. Maar nu neemt hun tocht een nieuwe wending, over de woeste golven van de zee.Paarden van Ithaka | Ithaka | ToverCraft
Attractie
Paarden van Ithaka

Ga mee op een mooie tocht langs duinen en oude bruggen. Stap op je paard en zorg dat je stevig zit. We zijn onderweg naar Troje waar we met kleine en grote helden zullen strijden om de overwinning.Benieuwd naar de andere werelden?


Het park is verdeeld in 6 magische werelden. Elke wereld heeft haar eigen thema en eigen magie. Kies je voor spectulaire attracties in Avalon of Ithaka ,geniet je van de magie in het Land van Toos of Wunderwald, of ga je helemaal op in de prachtige natuur van de Magische Vallei?Bekijk andere werelden